Menu
Your Cart

Προφίλ


Το makeatshirt.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης «All about Sports» και του φυσικού καταστήματος με τον διακριτικό τίτλο “make a t-shirt” που εδρεύει στην Αθήνα (Ηφαίστου 38 Μοναστηράκι) ΤΗΛ/ΦΑΞ 2103241742


 


1. Η επιχείρηση και τα φυσικά καταστήματα


Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1967 και το 2007 έκανε τα πρώτα βήματα στον τομέα του Custom T-shirt Printing στο κατάστημα της με διακριτικό τίτλο "All about Sports" στην Ηφαίστου 38 Μοναστηράκι. Τα επόμενα χρόνια εξελιχτήκαμε εντυπωσιακά σε αυτόν τον τομέα για να φτάσουμε σήμερα να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία δικών μας σχεδίων καθώς και να έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε και δημιουργήσουμε custom t-shirts έτσι όπως το επιθυμεί ο πελάτης με εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα τόσο όσον αφορά την αισθητική όσο και την ποιότητα και αντοχή των υλικών.


2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα


Το make a t shirt λειτουργεί επίσημα από τον Οκτώβριο του 2013. Μετά από αναλυτική έρευνα επιλέχτηκε η συγκεκριμένη πλατφόρμα καθώς κρίθηκε ότι ήταν η καταλληλότερη που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά για online σχεδιασμό σε ρούχα και όχι μόνο.


Ασφαλώς με την έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν σημαίνει ότι σταμάτησε και η εξέλιξη του. Αντιθέτως εξελίσσεται και διαμορφώνεται συνεχώς ώστε να γίνεται ολοένα και πιο πλήρες και λειτουργικό.


3. Αντικείμενο - Δραστηριότητες


Το make a t shirt εξειδικεύεται στην εκτύπωση (στάμπες) σε υφάσματα και κυρίως σε είδη ρουχισμού. Έτσι και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικεντρώνεται πάνω σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, τα ρούχα, όχι μόνο τα t-shirts αλλά και φούτερ. Στο μέλλον είναι πιθανό να προστεθούν και νέα ήδη για εκτύπωση όπως καπέλα, κούπες, τσάντες κτλ.


Έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει από τον μεγάλο κατάλογο των δικών μας σχεδίων, ή να δημιουργήσουμε μαζί το δικό του ξεχωριστό σχέδιο.


Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις γνώσεις, τις δυνατότητες και το μεράκι μας για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο ακόμα και για ένα μόνο t-shirt.


Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη δημιουργία διαφημιστικών ρούχων και άλλων ειδών, για επιχειρήσεις καθώς και για αθλητικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, clubs, σχολεία και άλλες ομαδικές δραστηριότητες και σε οποιαδήποτε "πολύ μικρή" έως "πολύ μεγάλη" ποσότητα.


 


Ποιότητα


Πολιτική μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, τόσο στα ρούχα όσο και στις στάμπες. Στόχος μας είναι το όνομα make a t shirt στην συνείδηση των πελατών μας να είναι πάντα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα και τις καλές τιμές που είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία κάθε επιχείρησης.


 


 


1. Προϊόντα


Κύριος προμηθευτής μας στα ενδύματα είναι η Βέλγικη εταιρεία SOLS η οποία είναι καθιερωμένη στις αγορές δεκάδων χωρών στην Ευρώπη και σε όλον το κόσμο και διακρίνεται για τα υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των προϊόντων της, τον σεβασμό της στο περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και για την μεγάλη της γκάμα σε όλα σχεδόν τα είδη ενδυμασίας.


Στην συλλογή μας επίσης θα βρείτε και προϊόντα άλλων εταιρειών, τα οποία επίσης είναι επιλεγμένα προσεκτικά με βασικό κριτήριο την σχέση "value for money" και στόχο το κάθε προϊόν που προσφέρουμε να είναι σε θέση να ικανοποιεί απόλυτα τις προσδοκίες των πελατών μας.


2. Στάμπες


Οι στάμπες είναι το αντικείμενο, η ειδικότητα μας και πρέπει πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά τόσο την αισθητική όσο και την ποιότητα και αντοχή τους στον χρόνο και στο πλύσιμο. Για να το πετύχουμε αυτό επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια εξασφαλίζει την ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε.


Για τις φωτογραφίες ή τα πολύχρωμα σχέδια χρησιμοποιούμε εκτυπωτή τελευταίας τεχνολογίας (TEX JET) ο οποίος τυπώνει μελάνι κατευθείαν στο t shirt, στα μονόχρωμα σχέδια χρησιμοποιείτε βινύλιο υψηλής ποιότητας.


3. Πλύσιμο / Σιδέρωμα


Όλα προϊόντα με στάμπες είναι κατάλληλα για να πλένονται και στο πλυντήριο τουλάχιστον μέχρι 30οC απλά να προτιμάται να γυρνάτε το μπλουζάκι το μέσα-έξω τόσο στην διαδικασία πλυσίματος όσο και κατά την διάρκεια του σιδερώματος.


Για όλα τα προϊόντα με στάμπες συνιστάται να μην μπαίνουν στο στεγνωτήριο.


4.Αλλαγή χρώματος στάμπας ή tshirt


-Για οποιαδήποτε επιλογή χρώματος είτε αφορά το σχέδιο, είτε το ίδιο το μπλουζάκι μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


5. ΕπιστροφέςΣτην περίπτωση όπου παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, τo κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν αποκλειστικά το make a t shirt, εφόσον αποσταλούν μέσω της Ελτα Πορτα Πορτα που συνεργαζόμαστε.


  Στην περίπτωση όπου η επιστροφή πραγματοποιείται λόγω δικού σας λάθος, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν εσάς.
.


Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα